*خودداری از پُرخوری بین وعدههای غذایی
*نوشیدن 8 تا 12 لیوان آب خالص و تصفیه شده
*محدود کردن دریافت شکر و عدم استفاده از شکرهای مصنوعی
*استفادهی کمتر از غذاهای حاوی اسیدهای چرب اشباع
*عدم استفاده از غذا هنگام افسردگی و ناراحتی
*استفاده از حبوبات به عنوان اصلیترین منبع پروتئینی
*مصرف محدود مواد نشاستهای: کاهش مصرف کربوهیدراتها از جمله قند ساده، نان، ماکارونی، کیکها، بیسکویت و دسرها توصیه میشود. استفاده از نان غلات کامل
*افزایش مقدار سبزیها و میوههای خام و فیبرها، استفاده از آب سبزیجات
*اجتناب از غذاهای سرخ شده، آماده و هر گونه مارگارین، عدم استفاده از غذاهای دوباره گرم شده
*اجتناب از مواد لبنی پُر چرب شامل : شیر، پنیر، خامه، بستنی، ماست
*اجتناب از مصرف نوشابهها
*استفاده از منابع غنی ویتامین ث و سلنیوم (یک توضیح اضافه این که مقدار کم سلنیوم مورد نیاز افراد سالم، در غذاهای دریایی، مانند میگو و ماهی وجود دارد)
*رسیدن به وزن مناسب
گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران
آخرین نظرات